Over ons

Al meer dan 30 jaar een gespecialiseerde werkplaats met verkoop van nieuwe en occasiewagens met specialiteit Mercedes, BMW, Volkswagen en Porsche.

Bij ons wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit.

Historiek

 1. 1985

  Garage-Carrosserie Hermans-De Muynck wordt opegricht door Dirk Hermans en Betty De Muynck. De garage was gevestigd te Evergem, in een opslagruimte van het kippenbedrijf De Muynck. Ze specialiseerden zich toen reeds in de Duitse topmerken Mercedes, BMW en Porsche.

  De wagens werden toen al met zorg behandeld en met kwalitatief materiaal afgewerkt. De wagens die te koop waren, stonden tentoongesteld op het plein waar zich nu de huidige garage bevindt.

 2. 1990

  In 1990 begonnen de werken aan de huidige gebouwen van Garage–Carrosserie Hermans–De Muynck.

 3. 1991

  Na één jaar zwoegen, vond de grote openingsreceptie plaats in september 1991. De compleet vernieuwde Garage Hermans–De Muynck kon worden bezocht en men kon komen kijken naar de mooie collectie wagens die te koop werden aangeboden.

  Sindsdien heeft Garage Hermans–De Muynck een goede naam en faam opgebouwd en kon ze inmiddels uitgroeien tot één van de best uitgeruste, onafhankelijke garages in de streek.

 4. 1996

  Neef Kim Criel begint onder leercontract te werken in de garage en leert de kneepjes van het vak onder begeleiding van Dirk.

 5. 1999

  In 1999 studeert Kim af als automecanicien en vormt samen met Dirk en Betty een vakkundig team. Zij kennen hun merken als geen ander, waardoor hun klanten de zekerheid hebben dat hun wagen met de nodige zorg en vaardigheid worden onderhouden. Ze blijven verder investeren om hun voorsprong te verzekeren en zo de beste service en kwaliteit te kunnen blijven bieden.

  Door de jaren heen werd de garage volledig uitgerust en up-to-date gehouden met de laatste technologieën.

 6. 2015

  In 2015 worden de burelen volledig vernieuwd, alsook de wachtplaats voor de klanten, zodat zij rustig en met alle comfort kunnen wachten tot hun wagen klaar is.

 7. 2016

  De fakkel wordt doorgegeven aan neef Kim. Kim en Dirk zijn nog steeds het vaste gezicht in de werkplaats en blijven dezelfde service bieden aan hun klanten. Kims echtgenote Shannah verzorgt de klantenservice en biedt administratieve ondersteuning.

Ons team